Homepage       Onze studio       Mogelijkheden       Prijslijst       Reserveren       Route       Contact      

Onze Studio

Onze studio

 

Onze Studio is gelegen op de dijk van Volendam. Met een prachtig uitzicht over de haven waarin nog altijd vier authentieke Volendammer kwakken liggen aangemeerd, is dit de ideale locatie voor de perfecte foto-ervaring.

 
De fotostudio, met de prachtige ontvangstruimte waar verschillende foto’s hangen van beroemde mensen die u voor zijn gegaan, brengt u meteen in de juiste stemming.
 
Om u om te kleden tot echte Volendammer of Volendamse hebben wij authentieke kostuums klaarliggen, die vervolgens naar uw gemak kunt aantrekken in onze comfortabele pasruimtes.
Hierbij krijgt u natuurlijk deskundig advies over hoe je het kostuum het beste kan dragen.
 
U kunt in onze studio kiezen uit diverse prachtige decors waarin u zich kunt laten fotograferen zoals dat nergens anders kan.
 
Onze vakmensen beschikken over de modernste digitale apparatuur die er voor zorgen dat het net lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Kortom, wij beschikken over alle benodigdheden voor de ideale Volendammer foto-ervaring.
 
 
Fotostudio Volendam 120 is voor iedereen makkelijk bereikbaar en is tevens rolstoelvriendelijk.
 
 
     
     
 
 

 

 


Reserveer Online

De kans bestaat dat u wegens drukte even op uw beurt moet wachten. Om dit te voorkomen kunt u van bij ons online reserveren.

Reserveer Direct


Privacy Policy - Disclaimer - © 2010 - 2019 Volendam120 - Realisatie SEDERO.nl