Homepage       Onze studio       Mogelijkheden       Prijslijst       Reserveren       Route       Contact      

MOGELIJKHEDEN

Toeristen in kostuum

Het karakteristieke dorpje Volendam. Een wereldberoemde toeristenplaats met meer dan een miljoen bezoekers per jaar is het dé toeristische trekpleister van Nederland, en dan niet alleen voor buitenlanders. Een foto in het authentieke Volendammer kostuum laten maken is hierbij een leuke activiteit waarbij veel hilariteit komt kijken. Bovendien levert het een tastbaar en blijvend aandenken op aan uw leuke dagje uit.


Bekijk de foto's...
Familie in kostuum

Wilt u uw ouders verrassen met een mooie gezinsfoto of wilt u met de gehele familie op de foto? Dan is een foto bij Fotograaf Volendam 120 het antwoord.
Wij kunnen voor groepen tot wel meer dan honderd personen de perfecte foto’s nemen in een authentiek Volendams kostuum. Samen met uw familie en onze gevatte fotograaf maken wij er een onvergetelijke ervaring van, die nog jarenlang zal meegaan.


Bekijk de foto's...
Groep in kostuum

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag, feestje met vrienden of gewoon op stap met de club of vereniging? Ook voor grotere groepen is het natuurlijk mogelijk om een leuke foto in het Volendams te laten maken.

Wij hebben al meer dan 90 jaar ervaring met het opvangen van grote groepen uit het binnen en buitenland. Onze studio biedt plaats aan groepen van meer dan honderd personen.

Grotere groepen geven we overigens wel het advies om vooraf te reserveren. Dit om nodeloos wachten te voorkomen. Dus bent u van plan om ons met uw gezelschap een bezoek te brengen, laat ons dit dan tijdig weten. Alvast bedankt.


Bekijk de foto's...
Uw kinderen in kostuum

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw kinderen in het Volendams op de foto te laten gaan. Voor de kinderen hebben wij aparte kostuums klaarliggen waarmee we de kinderen op de leukste manieren kunnen vereeuwigen.

Want wat is er leuker dan uw zoontje in een echte Volendamse klepbroek of uw dochtertje met een prachtige wijde rok aan?

Wij kunnen u één ding garanderen, en dat is dat het een onvergetelijke ervaring is waar iedereen nog veel plezier aan kan beleven. Deze foto’s worden daarom vaak gebruikt als cadeau aan de ouders of natuurlijk de grootouders.


Bekijk de foto's...
Beroemdheden in kostuum

Ronaldo, Bart de Graaf, René Froger, Lee Towers, André Hazes, Edwin van der Sar, Jan Smit en Harry Vermegen. Dit is maar een kleine selectie van beroemdheden die onze winkel in het verleden hebben bezocht. Foto’s van een aantal beroemdheden hebben we in onze etalage uitgestald en is zeker de moeite waard om even te bekijken. Wij nodigen u daarom uit om eens een kijkje te komen nemen in onze imposante fotostudio. Hieronder een lijst met foto’s van een aantal beroemdheden die we op de kiek hebben genomen.


Bekijk de foto's...

Reserveer Online

De kans bestaat dat u wegens drukte even op uw beurt moet wachten. Om dit te voorkomen kunt u van bij ons online reserveren.

Reserveer Direct


Privacy Policy - Disclaimer - © 2010 - 2020 Volendam120 - Realisatie SEDERO.nl